Upis je u toku

Upisujemo treću generaciju polaznika edukacije za praktičare ekspresivne art terapije. Sve informacije ćete naći ovde na sajtu, a tu smo i putem mejla i telefona: earth.belgrade@gmail.com i 060 329 34 84.

Iskustvene radionice dr Avi Goren-Bar

SAČUVAJTE DATUME!
15.JUN I 16-18 SEPTEMBAR

Tim povodom osnivač naše edukacije dr Avi Goren-Bar posetiće nas prvo online u junu a zatim u septembru i uživo! U planu su jedna online radionica 15. juna od 18h i nekoliko uživo radionica u periodu 16-18. septembra. Pratite nas za detalje kada dođe vreme ovih događaja! Radionice su savršena prilika da vidite da li je naš program nešto što će vam prijati.

Iskustvene radionice svake srede!

I jedno specijalno iznenađenje – od 18. maja pa nadalje pokušaćemo da vam držimo otvoren prostor za ekspresiju, kreativnost i samospoznaju pomoću metoda ekspresivne art terapije. Nekoliko praktičarki ekspresivne art terapije se udružilo i svake srede u periodu 18-20h imaćete priliku da se igrate sa nama. Biće tematskih susreta, manje ili više strukturisanih, različitih moderatora, tehnika, materijala – baš prilika da se izrazite kako god želite i ispričate svoju priču kroz art. Koga zanima lokacija je Šumatovačka, Vračar. Uskoro više informacija, najavljivaćemo posebno svaki susret!