Međunarodna konferencija Beograd 2023

Udruženje praktičara ekspresivne art terapije iz Beograda sa saradnicima iz regiona i šire (Hrvatska, Slovenija, Turska, Grčka, Izrael) i dr sc. Avi Goren-Bar pozvaju vas na 6. međunarodnu konferenciju ekspresivne art terapije i koučinga, koja će biti održana 13-15 oktobra 2023. u Beogradu pod nazivom  „Tačka susreta“ (MEETING POINT – CONNECTING THROUGH ARTS). Ova konferencija […]

Konferencija u Istanbulu

U septembru 2019. održana je V međunarodna konferencija ekspresivne art terapije u Istanbulu pod nazivom “You are the missing piece of our MOSAIC”. Svake dve godine organizujemo konferenciju u nekoj od zemalja članica naše međunarodne zajednice. Beograd će biti domaćin neke od narednih konferencija.

Osnivanje edukacije u Beogradu

Ekspresivna art terapija – Srbija postoji od 2018. godine kada je održana IV konferencija međunarodne zajednice ekspresivne art terapije u Zagrebu “Growing Together – Community as Art”. Ova konferencija završena je sklapanjem dogovora o osnivanju škole u Beogradu.

Intervju dr sc. Avi Goren-Bar

Avi Goren Bar - EAT

U okviru IV međunarodne konferencije ekspresivne art terapije u Zagrebu Ivan Barun intervjuisao je dr sc. Avija Goren-Bara na temu “Šta je ekspresivna art terapija”.