Udruženje praktičara ekspresivne art terapije iz Beograda sa saradnicima iz regiona i šire (Hrvatska, Slovenija, Turska, Grčka, Izrael) i dr sc. Avi Goren-Bar pozvaju vas na 6. međunarodnu konferenciju ekspresivne art terapije i koučinga, koja će biti održana 13-15 oktobra 2023. u Beogradu pod nazivom  „Tačka susreta“ (MEETING POINT – CONNECTING THROUGH ARTS).

Ova konferencija u početku predstavljala je tačku susreta profesionalaca okupljenih oko programa edukacije pod vođstvom dr Avija Goren-Bara (Expressive Arts Therapy & Jungian Coaching), ali je vremenom evoluirala u tačku susreta koja je mnogo više od toga.

Neka ovo bude tačka susreta profesionalaca različitih profila, zajednica, kultura… Pozivamo vas da nam se pridružite iako možda nikada niste ni čuli za ekspresivnu art terapiju. Dobrodošli ste!

Neka ovo bude tačka susreta u trajanju od tri intenzivna dana za psihoterapeute, koučeve, praktičare, umetnike i sve druge zainteresovane za art terapiju iz ovih nekoliko zemalja ali naravno i šire, da dođu uživo, da se zaista sretnemo, razmenimo znanje, iskustvo, ideje i porastemo lično i profesionalno.

Ovo nije konferencija na kojoj ćemo slušati predavanja i bivati ono što se od nas očekuje. Ovo je i tačka susreta sa sobom. Zato budite slobodni da dođete u svojoj celosti, ponesite i svoje resurse i snage, ali i svoje slabosti i rane, jer tačku susreta vidimo kao sigurno mesto za življenje i deljenje svoje istine.

Kako je u pitanju konferencija ekspresivne art terapije, očekujte slikanje, crtanje, vajanje, pisanje priča i poezije, ples, muziku, teatar, snove, imaginaciju i još mnogo toga, ali to ne znači da treba da budete vešti ili profesionalci u bilo čemu. Ekspresivna art terapija počiva na shvatanju da svako može stvarati umetnost, nezavisno od talenta i iskustva.

Naša želja za ovu godinu je jednostavna – dovoljno je samo da uspemo da se okupimo. Sve ostalo desiće se samo od sebe jer verujemo da je susret po sebi već dovoljan. Naš tim uveliko radi na tome da obezbedi „ground“ za ovaj susret, pa očekujte siguran, ali razigran „prostor“.

Sve informacije naći ćete na sajtu: https://www.meetingpointart.com/

Sačuvajte datume 13.-15. oktobar 2023. i zapratite stranice konferencije:

Facebook 

Instagram

Dobrodošli na tačku susreta!